Bela kucing indoor

Hi mummy’s kat sini ada tak bela kucing indoor ? Sejak sy pregnant ni mmg tk buang dh tahi kucing dlm pasir dia tu tapi kadang ada time husb busy or lupa buang sy ada jgk tlg buang tahi kucing tu , takpa ke ? Tapi mmg lepas sy buang tu sy terus gi mandi sabun semua bersih2 . Korang yg bela kucing indoor mcmana ? #seriusnanya #firstmom

1 Balas

xde mslh pun. sy bela 2 ekor indoor cat. anak pun nk masuk 2 org dh. litter box bulus semua sy yg urus. yg penting jaga kebersihan.

5mo ago

Oh yeke ? Sebb kucing indoor sy takde mkn makanan mentah , dia mkn kibbles dgn air masak je selalu, Inshaallah baby kita sihat2 semua 🤲🏻