hamil & kucing

Hai ibu2, sy sekarang dah 36mggu. sy ada bela kucing 2ekor,masalah sy skrg ni adalah sy rasa mcm benci & menyampah sgt ngn kucing sy bela tu.kadang2 tu bila kucing2 tu bising sy rasa marah sgt,smpai sy jentik telinga kucing tu.ada masa sy xpukul tp sy spray air dr jarak jauh. Sy rasa berdosa bila pikirkan balik & takut ada apa2 terjadi plak pd anak dlm kandungan ni. Sy slalu jgk berdoa mntak maaf lepas da buat mcm tu kt kucing2 sy. Sy cuma nk mintak ibu2 doakan sy & anak ni selamat hingga bersalin InsyaAllah..

14 Balas

Sama la kita sis. Saya sekarang benci sangat tengok kucing. Rasa nak buang je 😞😞 rasa bersalah pulak sebab benci tengok kucing.