salam..pegi scan mase 5w3d nmpak kantung..lepas tu pegi scan 7w3d tak nampak kantung dah..

doc kate sy tk mngandung sbb upt negetif..tapi bile test kt rumah positif cume samar..skrg ni sy keliru .sy mengandung ke tak?

1 Balas

7w mungkin tak nampak lagi kot? Sebab haritu saya masa nak scan 5w nurse tak bagi. Nurse kata buang duit kalau scan baby tak nampak lagi. Dia suruh saya 8 week above baru scan. Btw cuba sis beli banyak banyak brand upt. Kalau semua yg sis test tu positive, InshaAllah doa doa moga positive. 👍🏻