upt positif tapi scan tak nampak

Hai ibu2 sy sarah Normal ke dah 2 bulan scan tak nampak upt positif mase tu kndungan 6 week skrg dh 9 week blum scan lg minggu dpn bru scan lg sy sush hti sgt skrg ni ?..ibu2 tlong doa kn kdungan sy selamat dn nmpak jntung ye.. sape kt sni awal kndungan kluar darah coklat2 tp lepas tu scan nampak baby dah..

2 Balas

Dari 5w sy spotting coklat+pinkish smpi 12w hmpir tiap hari. Wktu 5w scan nmpk kantung je, 8w bru nmpk baby n heartbeat. Pernah sekali keluar darah pekat mcm period. Skrg alhamdulillah dh 6bln. Doa byk2 baby ok insha Allah. Pikir positif.

4y ago

Tlong doa kn sy ye semoga scan bulan depan akak nmpak..

10 weeks scan x nampak jgk.. 12 weeks repeat scan baru nampak.. risau allah je tau.. moga dipermudahkan urusan sis💪❤️

4y ago

Tq sis