craving

Dah lma sy x mnum kopi..ble ke sy minum

7 Balas

1 cup of caffeine drink per day. Caffeine drink includes coffee and also tea. So drink less teh ais too!

5y ago

Milk i kat keja is anmum since is pack in diff packaging then bawa p keja pun senang comparing to tin. Kat rumah I minum similac, I apply for free sample, then sales person tu contact i and bagi I offer. 2 tin similac only RM30. Bagus jugak la offer.

Haritu nurse cakap, setakat seteguk dua tu boleh lah. Bukan apa, kopi ni ganggu penyerapan vit

5y ago

Haah sama sis

Sy minum tp steguk jer.. Curi2 mnum suami punya nescafe.. Takut kena marah.. 😂😂

5y ago

Dia xbagi minum nescafe.. Xbaik untuk bby katanya.. 😂😂😂

Can drink but remember to drink more water after coffee..

Boleh tapi sikit. lepas tu kwna minum air putih byk2

5y ago

Ok sis..thnks

Boleh minum, tapi tak boleh lebih 2 cawan.

5y ago

Takde masalah. Sebab kafein tak bagus untuk janin. That's why perlu dikurangkan :)

Kopi tk dsarankn nnti hb ssh naik