Norsya, Malaysia

first baby girls

About Norsya

lps cucuk bule mndi tk yea?
Hrini cucuk 5bulan .
Blh je sis.xde msalah..cuma jgn sapu ubat kt tmpt cucuk tu.
morning , 4bulan 29daysss .
Normal ke , diorg slalu gru kpla tlga smpai bks kuku luka juga kdg. Rsau juga haa
VIP Member
Kerapkan ptong kuku bby
Gdmorninggggggggg? halloooo
Happy la kejp , stlh 4bulan bsusah hti , pkir mcm mn nk bgi anak minum susu btl , dia tknk trma , bmcm2 jenis putg btl ,dari mur ke mhal. Habis pikir cuba jnis 3 lubg ni , try beli btl eco dulu , bgi
..read
thumb image
VIP Member
Sama la ank sy pun xsuke hisap botol susu, kemain nak yg straw 🤦‍♀🤦‍♀ pastu ank awk minum pakai 3 lubang tu je ke atau dah blh terima puting?
myusu badan berat turun
Ada cara naikkan berat bdn balik tk.
VIP Member
normal kalau fully bf berat badan turun. nanti anak dah start mkn 6 months dia kurang menyusu masa tu badan mummy naik balik.
anak 4bulan lebih
Cepat bpeluh dkt dahi, normal ke?
Samalah. Anak sy pon berpeluh dkepala. Kdg2 smpai basah bantal. 😅
Samalah ngn anak saya... Kalu tidur sampai berpeluh kepala..ngn bntal pun basah..
Normal kut..kekdg bile bg susu..bsh bntal d buatnye dsbbkn brpeluh d kepala...nk2 cuaca pn pns mebi tu slh satu fktor leh jd cmtu kut..😅✌
Normal kot,, baby saya pun sama 4 bulan lebih, tidur malam berpeluh je..
Thats normal...
sedihnyaaa,
byk sgt point. hadiah xbyk utk redeem 😞
thumb image
Hi, Kami akan memperbaharui ganjaran untuk Tahun 2020. Berkaitan dengan penebusan poin berdasarkan level, kami akan sedaya upaya menambah baik secara berkala. Harap bersabar dan mintak maaf akan kesu
..more
Sama laa.. Sy nak yg nursing cover tu.. Brp hari dah nak cuba, tapi tak dpt.. Harini ada, utk gold je.. Platinum takde pun
sabun baby ?
Sabun apa y okay utk kulit kering.
VIP Member
Sebamed baby wash extra soft
produk nivea utk baby okay tk?
Ada y pakai , utk ank okay tk? Bru nk cuba beli tgk oky tk.
thumb image
Baby sy xboleh guna lotion nivea jd rashes bila guna.. Yg lain ok saja..
How was it? Dah pakai kan? Okey tak?
ada tahu tk knp mcm ni ya?
Kaki anak jd kering , pecah2 mcm tbakar. Knp ya salah sabun ke mcm ape yea. Kesian tgk kulit kaki cmtu , kulit bdn tgn pun ad nk kasr2 dah
thumb image
Sy syak tisu basah/bedak/sabun? Kerap minum susu tak?
anak tknak susu btl 4mnth
Hi. Mummy susu tpg ape y okay , y baby bule trma. Lactgn anak tknak , susu msk ja dia buat muka geli pelik nyo. Haha. Titik pun dia pnya geli tu , smcm jaaa. Botl dh mcm2 cuba , myb kena cri susu lain
..read
Try dutchbaby. Beli packaging kecik. Or dah try botol pigeon puting wide neck?
Try susu tepung dupro