Norsya, Malaysia

first baby girls

About Norsya

mayyababy bkesan ke?
Ada y dah cuba okay ke ?
thumb image
anak tknak susu btl 4mnth
Hi. Mummy susu tpg ape y okay , y baby bule trma. Lactgn anak tknak , susu msk ja dia buat muka geli pelik nyo. Haha. Titik pun dia pnya geli tu , smcm jaaa. Botl dh mcm2 cuba , myb kena cri susu lain
..read
Try dutchbaby. Beli packaging kecik. Or dah try botol pigeon puting wide neck?
Try susu tepung dupro
kulit ank jdi ksar
Ada tk cra bgi lmbt blik. Jd ksar , kring pun ada
Anak berapa bulan ? Losyen ?
pipi anak naik mrh2 mcm dlm gmb
Ada tau tk , krim apa y okay
thumb image
VIP Member
Kena rajin lap pipi baby dengan kain lembap. Kalau krim, sudocream. Tapi bergantung kepada baby. ada yang sesuai ada yang tak. kena try dulu
Kena air susu tu. Rajin² la bersihkan baby ye.
Biasanya air susu. Lepas menyusukan kena lap mulut baby dan sekitarnya dengan tuala lembab yg bersih.
Ni kner air susu ni...try pki nivea..
sye punya anak pun ade , tp lepas mandi je hilang .
hi selamat ptg
Nak tanya , kalau ada tmjnji cck ubt perancg , kena bwa bku pink lgi tk? Or bawa kad tmjnji ja
thumb image
Bawa kad sja
Sy x ad pnglaman lg. tp jnis sy suka stanby je bwak dlm beg.klau x mintak x yh bagi maaf pendapat sy je la..
anak tolak susu dlm botl
Ada cara lain tk , utk ank trma susu botol , sush berbenar nak kasi susu , sy sudah nak start kerjaa , tpi masih nak bf je , tknak botol. Macammacam botol / puting dah cuba still tknak trma
Daa try botol susu pigeon kuning ?
Botol Pigeon 1xguna
Anak tknak botol , cuba skli shj . Rm25skli postge. Sm .
thumb image
Comelnya
Pre❤ Nak letgo botol pigeon 0+
Guna sekali shj , cuba bgi anak taknak trima botol . 😔tarkh beli 10hb11 . nak letgo Rm25sm skli postge.
thumb image
VIP Member
👍🏻
3m11day , masih taknak terima susu botol ?
Penat dah cuba mcam2 btl. Puting kosg pun tknak , ada tak siapa tau cra bgi anak trma susu btl.
Sblm ni sis try botol susu apa? Mcm anak sy botol susu/puting pigeon baru nak. Puting kosong mmg dia x nak
puting btl lembut.
Puting apa y lmbt mcm puting ibu , anak tknak minum dlm btl. Puting kosong lgi la tknak , sy nak start kerja daa.
Try cari botol susu simba kat shopee..sumpah botol puting dia lembut sangat macam breast. Ni pun i dapat tau sebab beli 2nd hand breast pump and seller salah bagi puting simba tu. Anak saya pakai tomm
..more