Ayu Idris, Malaysia

Retro

About Ayu Idris

Loud music for my baby
Is it okay if I listen to some metal music now? I'm 5 months pregnant
Kalau you dengar guna earphone should be no problem . Tapi kalau you dengar pasang kuat kuat tu you boleh google berapa frequency yang baby boleh terima , ada limit dia
HELP!
When schools close due to haze, but offices don't, how do you cater for childcare?
Bring your baby to your office if there’s no one to take care
I want to avoid premature labour...
What is the best way to avoid premature labour naturally?
VIP Member
Don’t stress so much! 😊
Weird dreams every night
I have weird dreams every night now since I'm pregnant. Is it normal? 😭
yup.. weird, scary, everything..
Yup..
Blurkan gambar sensitive anda
Tak tahu mcm mana nak blurkan gambar sensitive anda? Contoh gambar pad berlendir ataupun pampers bayi penuh najis? Guna fungsi NSFW dkt bawah ni. Jadi gambar akan jadi blur. Takdelah orang pun terkeju
..read
thumb image
VIP Member
Up
👍Thanks
Tq for info
good info 😊👍
👍
JANGAN MALAS MEMBACA YA IBU HAMIL
Buat ibu-ibu hamil yang mempunyai banyak kerisauan tentang kehamilan, jangan malas membaca dan menggunakan aplikasi theAsianparent ini dengan sepenuhnya ya. Anda boleh baca article (di bahagian articl
..read
thumb image
VIP Member
Saya selalu cari article di bahagian article untuk membaca panduan/tips dengan lebih lanjut. Semua tips/panduan sama ada dari doctor, pakar, takpun yg dikongsi ibu ibu sendiri 😊
thumb image