kencing kotor

Cara nak hilangkan kencing kotor ??

10 Balas

Minum air putih banyak2, sama lah kita sis..dua kali check urin kotor, tapi yg last cek hari tu sbb dah paksa diri minum satu hari dua botol besar mineral water result cantik sgt2 semua negative..

Minum air kosong secukupnya, kurgkan makanan n minuman manis, jaga kebersihan private part, pastikan sentiasa kering n kerapkan tukar pantiliner..

Minum air yang banyak atau boleh ambil jus cranberry. Klu ada darah, sebaik2nya jumpa doktor untuk ambil antibiotic and ubat ural.

Nurse pesan ritu suh minum air kosong banyak. Tempat private tu kene sentiasa kering. If ade keputihan yg terok inform dekat nurse

Kalau tk teruk, bnyk kan mnum air. Boleh mnum air kelapa tp jngan kerap. Kalau teruk, kena mkn ubat dri dr..

Minum air barli dan pastikan air ksong secukupnya

minum banyak air masak..kurangkan minum manis

Bykkan minum air putih. Elak minuman manis

Minum air kosong @ air barli..

Minum air banyak2