Kencing kotor dan Hb rendah.

Kene refer ke klinik selang sehari disbbkan kencing kotor. Ade cara x nak hilangkan kencing kotor dan Naikkan Hb rendah?

4 Balas

sy pum kencing kotor. smnggu skli g kk.. alhamdulillah skrg dh xde.. mnum air msk sje x jalan.. mnum skli dgn air bali, hb sy amalkan gulsan delima.. pg dan mlm. dgn ubat maltofer. dan bnyk mkn jambu atau mknn brkhasiat.. Alhamdulillah. hb mantain.. smga dprmudahkn urusan..

Banyakkan minum air kosong & jangan minum air manis.. saya haritu kencing kotor & sakit sangat perut.. then kk bagi ubat & suruh banyak minum air kosong

saya masa kena kencing kotor minum air bali kosong sis , hb rendah minum air limau

Minum air barli bnyk2, dgn air kelapa muda (yg ori jgn tambah gula)