Sn K, Malaysia

Mama

About Sn K

Doa Percepatkan Bersalin..
Dah masuk ward, tgu jalan buka. Mohon doa teman2 di sini supaya dipermudahkan bersalin. Amin..
Insha'ALLAH semoga dipermudahkan😊
Aamiin
aminn semoga dipermudahkn urusan bersalin..
Aminn, semoga semuanya selamat
Smoga dpmudhkn
Buka 1cm
Ptg td pergi emergency sebab klinik suspect air ketuban kurang. Alhamdulillah, bila doktor pakar check air ketuban mengcukupi. Doktor siap check jalan. Dah buka 1cm. Tapi doktor suruh balik dulu sbb t
..read
Bila dah sakittt, bukaan akan bertambah... Fuhhh..
Hospital Wanita & Kanak2 Kuala Lumpur
Nak tanya, ada tak sesiapa kat sini ada bersalin di hospital baru kuala lumpur. Boleh cerita pengalaman bersalin kat situ tak. Tq.
VIP Member
sy pun nak tahu. apa yg best fasiliti kat situ sbb rancang nak bersalin situ gak hehe
Sakit 'Contraction' 31 Week
Assalam mommies, ada tak mommies kat sini usia kandungan dlm 31weeks atau 8 bulan dah start rasa sakit 'contraction'. Rasanya beralun2 je sakit. Tp tak selalu dan tak lama. Sakit dtg dlm seminggu seka
..read
Kalau sakit cmtu nama dia Brixton Hicks atau sy salu panggil contraction manja2 😄Bole google utk info. Xbahaya tp kalau kerap skt kena refer doctor cpt2