Kencing kotor

Nk tnye MCM nk hilangkan kencing kotor ye bile kencing rse sakit Ada spe² thu x cara hilangkan kencing kotor?#ingintahu #firstbaby #kencingkotor

17 Balas

Banyakkan lagi minum air kosong so boleh cepat keluarkan bacteria dari pundi kencing. Manis manis kena kurangkan. Boleh try juga minum pure cranberry juice (yang kurang gula)

Betul.. minum air barli tanpa gula.. rebus.. minum selalu.. pastu minum air masak byk2.. kencing tu berdehem sikit tau.. kalau rasa sakit je terus amalkan

sya kncg kotor jugak..sya mnum air msk bnyk2.. then ada terbaca 1 article ni..kena elakkan makanan pedas and berkafein untk elakkan sakit tu lebih trok..

Sy pernah kena kencing kotor. Sy minum air barli. Membantu utk buat kencing lawas. Bila selalu kencing, boleh wash off bacteria dalam saluran kencing.

sis kurang mnum air masak ni..kne bnykkn mnum air masak sis klu tgh pregnent ni mmang kne bnyk mnum air..tkut nnti kne tahan wad lg haru

Saya minum air masak banyak . Biar terkencing . Saya dah kene saya tahu sakit sangat

Kena pergi klinik, nanti dpt ubat. Based on my friend's experience.

Pergi doktor kalau perlukan antibiotik. Doktor akan bagi ubat tu.

minum air bali dan minum air banyak ²

minum air barli sis.. sekali minum air masak byk2..