18w4d

Boleh share tak ciri2 pregnant boy or girl yang sis semua pernah alami..

17 Balas

Ibu rasa baby lelaki ke perempuan ? Selalu naluri ibu sendiri dah dapat teka jantina anak . Macam saya pun dari awal tahu mengandung dah rasa dapat baby girl . Tapi memang ketara sebab perut saya lebar dan baby bump saya tak nampak sangat , ramai orang pun tahu anak saya perempuan sebab tengok perut . Adik ipar saya pun orang dapat teka anak dia lelaki sebab baby bump dia lagi menonjol sebab perut bujur ke depan

5y ago

sy pulak dr awal instinct kuat dlm perut nim boboi... skali p scan girl 😅😅😅

sy mengandung ank girl or boy mmg nm0k perbezaannye. bab mkn mnde manis or masam same byk je tpy perangai sy wktu mengandung laen..preggy ank girl perangai sy automatik jdy lbh agresif,ganas,suke cari gdh,gdh plak xde gdh kosong msty cederekn diri sendiri or baling ape je yg ad dpn mate tpy ble mengandung boy elok tingkah lakunye..pandai bersolek,bergaye,sopan santun..24hours sy akn berhias..

Sy dulu nurse tegur, berseri2 tgk muka, dia cakap mesti girl nie..suka makan benda yang banyak ikan, laksam, laksa...makan pulak kalau boleh nak yang manis2 je..masa ngandung baby girl, saya takde alahan langsung, muntah tak, busuk pape pun tak..mudah sesangat ngandung kat baby girl..haha.yang sekarang nie sebaliknya, orang tua2 cakap, kalau opposite dari yang sebelumnya lain jantina..hihi

naluri ibu sye dlu kuat kate anak sye girl, sume org kate girl.dh siap cari name girl dh.kdg2 suke mkn mnis2,kdg2 masam, kuat nangis, kuat mrajuk, ske brhias, tpi muke xde seri.jerawat pun meriahh..byk kli scan asyik x nmpk je jantina. dy xnk tunjuk kot..mse brsalin tu bru nurse tunjuk ade bebird n teloq. ohhh its a boyy 😂

5y ago

sye nk sgt bby girl,tgk2 boy,tpi ape2 pun alhmdulillah asal kn anak sihat sudah.. kn? try lagi nnti 😂

Muka berseri2 dan perut bulat jer ke bawah dan kandungan x besar ank girl..x suka bau wangi bapak dia, cepat penat n kandungan loncong bby boy..saya dah 2 girl 3 boy..skrang ngandung sorang lg girl

Ikut naluri puan. Mcm saya mase pregnant awal2 sy dpt rase anak punya jantina. Walaupun bercanggah dgn pendapat suami. Haha bile scan betul apa yg sy rase

saya suka milo.. mls nk bersiap.. pakai apa ada je.. nak makeup apatah lg sampai saya letgo semua brg makeup saya.. scan baby boy

Bg saya.. Klu bby gurl, perut saya mengembang ke tepi.. Baby boy plak.. Perut lebih kedepan berbanding tepi..

Hehehe orang kata kalau pregnant with boy akan suka makan yang masam-masam, kalau girl sukakan manis.

5y ago

Btol2..sy girl dri awl ngndung smpai skrg ske mnis..mls time mula2 sb loya

Sye xsuke berhias, mkn mknn pedas n masam2.perut manjang ke dpan, xbulat. Bby boy