Scan 18 weeks

Scan 18 weeks tadi nampak mcm girl . Emmm saya mengharapkan boy sebenarnya tapi tu lha doktor kata dia nak mcm girl kena tggu 20+ utk double check ada tahu tak ciri2 dpt boy or girl

8 Balas

Kalau orang tua saya pesan, nak mengharap tu masa sebelum mengandung, boleh usaha ikut teori pakar untuk kemungkinan nk boy atau girl tu. Tapi bila dah mengandung tu gene xx /xy semua tu dah Allah tentukan, jadinya kena redha dan jaga diri dan kandungan baik2 ja☺️ Semoga Allah permudahkan urusan ibu nanti ya..

sy pulak mgharap kn girl..firasat rasa girl..suami pulak lelaki..😭..tp mna2 lh..yg pntg sy dn bby sihat2 je..boy or girl ttp ank jugak..tp kita kan ada keinginan yg berbeza..tp siapa kta nk melawan kerja allah🤲

sy scan masa 16week. kalau boy awal nampak pistol dia mcm gambar kat bawah tuu. tu gbar scan dari bahagian atas . kalau bahagian bawah nampak dah biji dia. ni minggu lalu sy scan..

mcm Sye tak berharap boy atau girl.. tapi firasat Sye ckp boy.. bile scan terus tunjuk jelas alhamdulillah snng ibu dgn ayah cari barang ☺️

12mo ago

Alhamdulilah doa tu rezeki

Sy pun scan nampak girl, tp sy berharap boy. Kena ceramah terus dgn suami, insaf lepas kena bebel

12mo ago

ishh takpa . Kita doa je . yg penting jgn stress

Boy ke girl tak kisah , janji sihat tu yang penting 😪

Wallahualam sis. Banyakkan berdoa moga baby sihat dan selamat melahirkan.

Sy plak mengharapkan baby girl 😄

10mo ago

sy baru ank ke2 nie. yg pertama boy. 🤩