18w4d

Boleh share tak ciri2 pregnant boy or girl yang sis semua pernah alami..

17 Balas

Ibu rasa baby lelaki ke perempuan ? Selalu naluri ibu sendiri dah dapat teka jantina anak . Macam saya pun dari awal tahu mengandung dah rasa dapat baby girl . Tapi memang ketara sebab perut saya lebar dan baby bump saya tak nampak sangat , ramai orang pun tahu anak saya perempuan sebab tengok perut . Adik ipar saya pun orang dapat teka anak dia lelaki sebab baby bump dia lagi menonjol sebab perut bujur ke depan

5y ago

sy pulak dr awal instinct kuat dlm perut nim boboi... skali p scan girl 😅😅😅