18w4d

Boleh share tak ciri2 pregnant boy or girl yang sis semua pernah alami..

17 Balas

naluri ibu sye dlu kuat kate anak sye girl, sume org kate girl.dh siap cari name girl dh.kdg2 suke mkn mnis2,kdg2 masam, kuat nangis, kuat mrajuk, ske brhias, tpi muke xde seri.jerawat pun meriahh..byk kli scan asyik x nmpk je jantina. dy xnk tunjuk kot..mse brsalin tu bru nurse tunjuk ade bebird n teloq. ohhh its a boyy 😂

5y ago

sye nk sgt bby girl,tgk2 boy,tpi ape2 pun alhmdulillah asal kn anak sihat sudah.. kn? try lagi nnti 😂