Jantina bayi dalam kandungan

macam mna nak tahu ciri2 bayi dalam kandungan boy or girl? ??

6 Balas

scan sis.. kdg2 simptom ni lain2.. cm sy, org ckp suka mkn mnis slalu bby gurl, tp kluar bby boy.. now preggy no3 pun bcmpur simptom bby boy n gurl..

Bnd boleh scan sis🤭🤭...knp nk tny ahli peramal ??😄...klu dorang teka pun bkn boleh Tau dlm tu baby jantina apa.

4y ago

G tmpt scan swasta yg leh claim balik kalau salah bgthu jantina..

Jantina hanya boleh ditentukn melalui scan je sis sbb simptom hamil ni lain2

Saya ni ye2 je masing2 tilik perut kate girl.. Skali scan boy.. Hahahha

4y ago

Mcm sy jugak 😅🤣

Scan je...xyah pening2...

Scan.. Hahaha