18w4d

Boleh share tak ciri2 pregnant boy or girl yang sis semua pernah alami..

17 Balas

Sy dulu nurse tegur, berseri2 tgk muka, dia cakap mesti girl nie..suka makan benda yang banyak ikan, laksam, laksa...makan pulak kalau boleh nak yang manis2 je..masa ngandung baby girl, saya takde alahan langsung, muntah tak, busuk pape pun tak..mudah sesangat ngandung kat baby girl..haha.yang sekarang nie sebaliknya, orang tua2 cakap, kalau opposite dari yang sebelumnya lain jantina..hihi