18w4d

Boleh share tak ciri2 pregnant boy or girl yang sis semua pernah alami..

17 Balas

sy rse pregnant boy ..n suka beli barang utk baby boy 😁 smlm scan mmg boy hehe

setiap kali pregnnt alahan lain² . tp tetap boy🤣

Tnya doktor bila nak scan nt... Hihi

Sya preggy bby boy kulit jd cantik cerah biasanya kulit kusam... suka shopping..xsuka hidu bau minyak wangi vanila tak suka bau sup2 bole dkatakan xsuka jenguk dapur.. tapi rajin bkemas rumah...aktif tp 1st trimester morning + evening sickness yg terok.. suka cantik2 (yg ni mmg tbiat kot, xpreggy pn sya suka bhias cantik2) perut pula org ckp brubah2 bentuk..kdg bujur kdg bulat (yg ni sya sendiri xtau ni based on komen org) and sya jenis suka mkn benda manis.. red velvet cake, indulgence SC, cola mmg sya hentam naseb xkena diabetic sbb husband n office mate salu tolong jaga2kn..ikotkan hati mmg rasa nak makan habis..first sya igtkan baby girl skali scan ada pistol 😆

5y ago

sama 😆😆😆

Sy muka xde seri, mls nk bhias, klu kluar klu blh nk pkai sluar track je.. Heheh.. Sllu mrjuk, ngis nga suami, kira cpt sentap la.. Scan2 bby girl

mcm sya preggy boy..kulit kusam..phtu mlas nk cara diri😁..klu girl plak..skin memng xde masalah..berseri jer..phtu kuat mkn manis²🤣

perut lonjong sis cz sy ank dua org lelaki cmtu..