18w4d

Boleh share tak ciri2 pregnant boy or girl yang sis semua pernah alami..

17 Balas

sy mengandung ank girl or boy mmg nm0k perbezaannye. bab mkn mnde manis or masam same byk je tpy perangai sy wktu mengandung laen..preggy ank girl perangai sy automatik jdy lbh agresif,ganas,suke cari gdh,gdh plak xde gdh kosong msty cederekn diri sendiri or baling ape je yg ad dpn mate tpy ble mengandung boy elok tingkah lakunye..pandai bersolek,bergaye,sopan santun..24hours sy akn berhias..