Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
293 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Jawapan: No. 1 Done โœ… Follow IG theasianparent_my Done โœ… Follow IG teddy21_lifestylestudio IG: lysine.daisy Saya dah melihat IG teddy21_lifestyle studio, gambar semua menarik, sangat sharp dan cantik untuk dijadikan potret. Semoga terus berjaya IG teddy21_lifestyle studio ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Semoga dengan penyertaan ini, dapat memberi peluang kepada Saya sekeluarga untuk mengabadikan potret keluarga bersama teddy21_lifestyle studio dan dijadikan kenangan manis buat kami sekeluarga, InsyaAllah Amin2 Ya Rab Ya Mujib โค๏ธ Terima kasih juga kepada The Asian Parent kerana telah menyediakan banyak pertandingan dan ilmu yang bermanfaat utk keluarga. Semoga terus berjaya dan terus memberi manfaat untuk bimbingan keluarga dalam menjaga dan menguruskan anak2 dengan sebaiknya ๐ŸŒนโค๏ธ๐ŸŒน

Baca lagi
Post reply image

Jawapan : No 1 Semoga ada rezeki kami nak bergambar bersama . Sejak bergelar ibu banyak cabaran2 yg saya dan anak tempuhi.. Teringin sangat nak bergambar potrait bersama anak dan suami . Tahun lepas lepas kelahiran anak. Saya banyak kali berperang keluar masuk ke hospital sebab anak tak sihat disebabkan jugak dia lahir pramatang . Alhamdulillah semakin dia membesar semakin sihat.. Semoga ada rezeki saya dan anak untuk emang sesi fotografi ni..

Baca lagi
Post reply image

Jawapan = no 1 Alhamdulilah selesai menjawab moga terselit rezeki buat anak saya..In Sha Allah jika tertulis rezeki untuk keluarga kecil saya pasti tidak kemana.. Jika ni bukan rezeki saya sekeluarga mungkin datang rezeki yang lain.. saya mampu berusaha dan mencuba yang lain serahkan dekat allah and tawakkal.. ุขู…ููŠู’ู† ูŠูŽุง ุฑูŽุจู‘ูŽ ุงู„ุนูŽุงู„ูŽู…ููŠู’ู†ูŽ semoga dipermudahkan rezeki saya sekeluarga โค๏ธ

Baca lagi
Post reply image

Jawapan: Kepingan 1 done follow IG @theasianparent_my & @teddy21_lifestylestudio IG: myrajoannn saya menyertai Cari Kepingan Yang Betul ni kerana ingin nak ada gambar potrait bersama keluarga tersayang supaya dapat menyimpan moment yang bahagia dalam potrait yg exclusive dari Teddy 21 lifestyle studioโค๏ธ semoga ada rezeki sayaโค๏ธ

Baca lagi
Post reply image

jawapan : NO 1 DONE FOLLOW โœ… @theasianparent_my & @teddy21_lifestylestudio my account : @nadinethebossbaby Saya berharap untuk menang contest ni kerana saya ada baby cleft lip & palate. before operation dah buat photoshoot tapi after belum ada lagi. thanks @teddy21_lifestylestudio untuk contest yang sangat menarik ni

Baca lagi
Post reply image

CARI KEPINGAN YANG BETUL JAWAPAN = No.1 Done Follow IG theasianparent_my Done Follow IG teddy21_lifestylestudio Bak kata pepatah english berbunyi โ€œA picture is worth a thousand wordsโ€ dan dalam pepatah melayu yang bermaksud โ€œSekeping gambar bernilai seribu perkataanโ€. Semoga rezeki milik sy dan keluarga..

Baca lagi

Jawapan : No 1 Semoga ada rezeki anak. . Saya tak pernah bergambar potrait dengan anak dan suami. Teringin dari masa dia baby tahun lepas sampai sekarang ..Tahun lepas berperang keluar masuk hospital sebab anak tak sihat sebab lahir pramatang. Teringin sangat2 nak ambil gbar potrait bersama anak saya.. ๐Ÿฅฐ

Baca lagi

Cari Kepingan Yang Betul ! Jawapan : 1 Semoga ada rezeki saya dan family kecil saya. Saya sudah survey harga utk sesi fotografi memang harga agak mahal. Kalau saya menang gambar family portrait nie saya akan abadikan di dalam rumah saya utk pertama kalinya ๐Ÿซถ๐Ÿป Ig : @norsafinah_

Baca lagi
Post reply image

JAWAPAN NO 1 Semoga ada rezeki untuk keluarga kecil saya bergambar di Teddy 22 Lifestyle Studio. Excited sangat jika terpilih dalam peraduan ni. Apa pun percaya pada rezeki kerana rezeki tak pernah salah alamat. Tq the Asian Parent Malaysia sebab banyak sangat buat peraduan yg bagus2.

Jawapan : Puzzle 1 First time join content sebab semangat tengok hadiah bergambar dengan family. Parents saya dah 11tahun meninggal, sejak tu takda bergambar keluarga. Jarang sekali dengan adik beradik. Bila dah pregnant, teringin nak abadikan kenangan bersama adik beradik dan suami.