Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
294 Balas

Jawapan: No. 1 Done ✅ Follow IG theasianparent_my Done ✅ Follow IG teddy21_lifestylestudio IG: lysine.daisy Saya dah melihat IG teddy21_lifestyle studio, gambar semua menarik, sangat sharp dan cantik untuk dijadikan potret. Semoga terus berjaya IG teddy21_lifestyle studio 👏👏 Semoga dengan penyertaan ini, dapat memberi peluang kepada Saya sekeluarga untuk mengabadikan potret keluarga bersama teddy21_lifestyle studio dan dijadikan kenangan manis buat kami sekeluarga, InsyaAllah Amin2 Ya Rab Ya Mujib ❤️ Terima kasih juga kepada The Asian Parent kerana telah menyediakan banyak pertandingan dan ilmu yang bermanfaat utk keluarga. Semoga terus berjaya dan terus memberi manfaat untuk bimbingan keluarga dalam menjaga dan menguruskan anak2 dengan sebaiknya 🌹❤️🌹

Jawapan : No 1 Semoga ada rezeki kami nak bergambar bersama . Sejak bergelar ibu banyak cabaran2 yg saya dan anak tempuhi.. Teringin sangat nak bergambar potrait bersama anak dan suami . Tahun lepas lepas kelahiran anak. Saya banyak kali berperang keluar masuk ke hospital sebab anak tak sihat disebabkan jugak dia lahir pramatang . Alhamdulillah semakin dia membesar semakin sihat.. Semoga ada rezeki saya dan anak untuk emang sesi fotografi ni..

Jawapan = no 1 Alhamdulilah selesai menjawab moga terselit rezeki buat anak saya..In Sha Allah jika tertulis rezeki untuk keluarga kecil saya pasti tidak kemana.. Jika ni bukan rezeki saya sekeluarga mungkin datang rezeki yang lain.. saya mampu berusaha dan mencuba yang lain serahkan dekat allah and tawakkal.. آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ semoga dipermudahkan rezeki saya sekeluarga ❤️

Jawapan: Kepingan 1 done follow IG @theasianparent_my & @teddy21_lifestylestudio IG: myrajoannn saya menyertai Cari Kepingan Yang Betul ni kerana ingin nak ada gambar potrait bersama keluarga tersayang supaya dapat menyimpan moment yang bahagia dalam potrait yg exclusive dari Teddy 21 lifestyle studio❤️ semoga ada rezeki saya❤️

jawapan : NO 1 DONE FOLLOW ✅ @theasianparent_my & @teddy21_lifestylestudio my account : @nadinethebossbaby Saya berharap untuk menang contest ni kerana saya ada baby cleft lip & palate. before operation dah buat photoshoot tapi after belum ada lagi. thanks @teddy21_lifestylestudio untuk contest yang sangat menarik ni

CARI KEPINGAN YANG BETUL JAWAPAN = No.1 Done Follow IG theasianparent_my Done Follow IG teddy21_lifestylestudio Bak kata pepatah english berbunyi “A picture is worth a thousand words” dan dalam pepatah melayu yang bermaksud “Sekeping gambar bernilai seribu perkataan”. Semoga rezeki milik sy dan keluarga..

Jawapan : No 1 Semoga ada rezeki anak. . Saya tak pernah bergambar potrait dengan anak dan suami. Teringin dari masa dia baby tahun lepas sampai sekarang ..Tahun lepas berperang keluar masuk hospital sebab anak tak sihat sebab lahir pramatang. Teringin sangat2 nak ambil gbar potrait bersama anak saya.. 🥰

Cari Kepingan Yang Betul ! Jawapan : 1 Semoga ada rezeki saya dan family kecil saya. Saya sudah survey harga utk sesi fotografi memang harga agak mahal. Kalau saya menang gambar family portrait nie saya akan abadikan di dalam rumah saya utk pertama kalinya 🫶🏻 Ig : @norsafinah_

JAWAPAN NO 1 Semoga ada rezeki untuk keluarga kecil saya bergambar di Teddy 22 Lifestyle Studio. Excited sangat jika terpilih dalam peraduan ni. Apa pun percaya pada rezeki kerana rezeki tak pernah salah alamat. Tq the Asian Parent Malaysia sebab banyak sangat buat peraduan yg bagus2.

Jawapan : Puzzle 1 First time join content sebab semangat tengok hadiah bergambar dengan family. Parents saya dah 11tahun meninggal, sejak tu takda bergambar keluarga. Jarang sekali dengan adik beradik. Bila dah pregnant, teringin nak abadikan kenangan bersama adik beradik dan suami.