Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
294 Balas

Jawapan : No 1 Semoga ada rezeki kami nak bergambar bersama . Sejak bergelar ibu banyak cabaran2 yg saya dan anak tempuhi.. Teringin sangat nak bergambar potrait bersama anak dan suami . Tahun lepas lepas kelahiran anak. Saya banyak kali berperang keluar masuk ke hospital sebab anak tak sihat disebabkan jugak dia lahir pramatang . Alhamdulillah semakin dia membesar semakin sihat.. Semoga ada rezeki saya dan anak untuk emang sesi fotografi ni..