Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
294 Balas

jawapan : NO 1 DONE FOLLOW ✅ @theasianparent_my & @teddy21_lifestylestudio my account : @nadinethebossbaby Saya berharap untuk menang contest ni kerana saya ada baby cleft lip & palate. before operation dah buat photoshoot tapi after belum ada lagi. thanks @teddy21_lifestylestudio untuk contest yang sangat menarik ni