Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
294 Balas

CARI KEPINGAN YANG BETUL JAWAPAN = No.1 Done Follow IG theasianparent_my Done Follow IG teddy21_lifestylestudio Bak kata pepatah english berbunyi “A picture is worth a thousand words” dan dalam pepatah melayu yang bermaksud “Sekeping gambar bernilai seribu perkataan”. Semoga rezeki milik sy dan keluarga..