Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
254 Balas

Hi Asian Parent ❤️ Jawapan yang paling tepat semestinya adalah gambar nombor 3 . Masa awal kandungan , kawan kawan suggest untuk download apps Asian Parent sebab banyak info berguna berkaitan kandungan , cara pemakanan dan perkara yang BOLEH dan TIDAK BOLEH dikongsikan dalam apps ni . Sekarang usia anak dah 6 bulan , saya masih la setia bersama The Asian Parent sebab boleh pantau perkembangan anak sehinggan besar . Kalau ada rezeki anak kedua , semestinya The Asian Parent keutamaanya saya untuk mencari info lengkap ❤️

😍 Jawapannya: Kepingan nombor 3 ❤️Aplikasi TheAsianparent sangat membantu saya dan rakan pengguna yang lain untuk menimba ilmu, berkongsi pengalaman dan berinteraksi dengan ibu yang lain dalam melayari proses mengandung, bersalin, berpantang dan sepanjang proses tumbesaran anak yang meliputi aspek perkembangan, pemakanan, tingkah laku dan kesihatan. ❤️ Semoga aplikasi ini terus maju jaya dan menjadi platform yang menjadi pilihan lebih ramai para ibu. Terima kasih #theAsianparent ❤️IG: liena.hh

Jawapanya adalah : Kepingan nombor 3 🥰 🌸 Aplikasi TheAsianParent ni banyak membantu saya semasa saya mengandung sehingga anak saya lahir ♥️ proses tumbesaran anak , pemakanan anak , kesihatan anak dan sebagainya tersangat lah membantu . saya suggest aplikasi ini untuk ibu ibu yg bakal mengandung memang the best ♥️ Semoga ada rezeki untuk baby ziyyad . Aminnn 🌷 thanks you TheAsianParents 🌼

Jawapannya ialah kepingan nombor 3. Semasa dari awal kandungan, kawan saya telah mengsyorkan aplikasi ini dan sangat membantu saya yang pertama kali sebagai ibu. Saya memang sangat bergantung dengan aplikasi ini. Terima kasih TheAsianParent kerana bagi banyak tips dan maklumat yang saya perlu ketahui sepanjang proses mengandung sehingga anak dilahirkan. Ig: qihahashim

hi jawapan : kepingan no 3 Semoga ada rezeki baby saya untuk menang contest ni 🤍 Terima kasih theasianparent sebab wujudkan apps ini .. ia sangat berguna lagi lagi untuk org mcm saya first mom untuk pantau minggu dan perkembangan anak dlm perut dan selepas lahir .. terima kasih juga untuk segala tips yg dikongsi di apps ini 🤍 terima kasih app theasianparent

Jawapan: Puzzle No 3 Aplikasi The Asian Parent telah membantu saya dari awal kehamilan hingga sekarang, dari segi tumbuhbesaran bayi mengikut hari, pemakanan, aktiviti harian sebagai ibu hamil, bahkan ia juga platform untuk mendapatkan jawapan dan berkongsi pengalaman bagi permasalahan yang sering dialami ibu hamil. terima kasih The Asian Parent ❤️ ig:imthrh

JAWAPAN SAYA : KEPINGAN NOMBOR 3 ❤️ 🧸 saya sangat suka aplikasi TheAsianparent sebab isi yang sangat padat, banyak info mengenai bakal bakal ibu dan juga ibu bapa. Apps TAP juga banyak membantu saya dari persediaan sebelum bersalin dan juga penjagaan. thankyou #theasianparent #mommywithcleftiebaby ❤️instagram : nadinethebossbaby🧸🧸

JAWAPAN SAYA : KEPINGAN NOMBOR 3 ❤️ 🧸 saya sangat suka aplikasi TheAsianparent sebab isi yang sangat padat, banyak info mengenai bakal bakal ibu dan juga ibu bapa. Apps TAP juga banyak membantu saya dari persediaan sebelum bersalin dan juga penjagaan. thankyou #theasianparent #mommywithcleftiebaby ❤️instagram : nadinethebossbaby💛💛

JAWAPAN SAYA : KEPINGAN NOMBOR 3 ❤️ 🧸 saya sangat suka aplikasi TheAsianparent sebab isi yang sangat padat, banyak info mengenai bakal bakal ibu dan juga ibu bapa. Apps TAP juga banyak membantu saya dari persediaan sebelum bersalin dan juga penjagaan. thankyou #theasianparent #mommywithcleftiebaby ❤️instagram : nadinethebossbaby ❤️

JAWAPAN SAYA : KEPINGAN NOMBOR 3 ❤️ 🧸 saya sangat suka aplikasi TheAsianparent sebab isi yang sangat padat, banyak info mengenai bakal bakal ibu dan juga ibu bapa. Apps TAP juga banyak membantu saya dari persediaan sebelum bersalin dan juga penjagaan. thankyou #theasianparent #mommywithcleftiebaby ❤️instagram : nadinethebossbaby