Baucar RM100 dari Tungbayee Untuk Anda Menang!

Perhatian Mommies! Kami mencari 10 pengguna bertuah untuk bawa pulang baucar sejumlah RM100 dari Tungbayee! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Baucar RM100 dari Tungbayee Untuk Anda Menang!
406 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Tungbayee Amatlah berguna dan memberi maanfaat kepada ibu yang berpantang .Produk ini wujud untuk memudahkan para ibu bapa semua . Terimakasih untuk tungbayee dan jangan lupa follow ig tungbayee . Semoga ada rezeki saya dan bayi pertama yang akan lahir . Terimakasih tungbayee untuk contest ini . Selamat maju Jaya tungbayee. ❀️ Komen Kongsi 4 hari lalu Khairun Nawwar profile icon Khairun Nawwar Against animal cruelty. Jawapan: 20 Tungbayee amatlah memudahkan para ibu bapa terutamanya waktu berpantang. Pelbagai lagi produk yang boleh didapati dan alatan2 yang mudah bagi ibu bapa boleh dapatkan seperti set minyak baby dan ibu, bengkung tali berzip dan sebagainya. Semoga ada rezeki saya dan bayi pertama saya memenangi produk Tungbayee. Terima kasih Tungbayee atas contest ini. Done follow ig tungbayee 🫢🏻 Baca lagi Komen Kongsi 1 minggu lalu tirah rabuan profile icon Tirah Rabuan Got a bun in the Hai theAsianparent & Tungbayee ❀️ Jawapan bagi soalan ni adalah : 20 Tungbayee ada untuk memudahkan bagi para ibu selepas bersalin.Terima kasih Tungbayee dan theAsianparent ajuran kuiz ini untuk memberi peluang saya serta para ibu yang lain merasa kehebatan produk daripada Tungbayee..Saya akan memanfaatkan untuk kegunaan selepas saya bersalin sebagai pertama kali pada tahun depan..semoga ada rezeki saya dengan anak saya… Terima kasih ❀️ Baca lagi 1 Komen Kongsi Yaa Myra profile icon Yaa Myra Dreaming of becoming a parent 6 Hari Lalu Hai Tunbbayer dan the Asianparent! Jawapan bagi soalan tersebut adalah :20 Tungku Tungbayer adalah 5 dan bentuk logo TheAsianparent adalah 10 . Done follow:@theasianparent @tungbayee Instagram: @amyra867 1 minggu lalu Azie Masira profile icon Azie Masira Pregnant mommy 𝗝𝗔π—ͺ𝗔𝗣𝗔𝗑 : 20 5+10+10 = 25 5+5+5 = 15 5+5+10 = 20 βœ… πƒπŽππ„ 𝐀𝐋𝐋 𝐒𝐓𝐄𝐏 β—‰β€Ώβ—‰ ❛❛SEMOGA ADA REZEKI SAYA, IBU YANG BAKAL SERAH DIRI UNTUK CEASER 6MINGGU SAHAJA LAGI❜❜ β•βœΏβ•‘Β°βœ§ π“π„π‘πˆπŒπ€ πŠπ€π’πˆπ‡ βœ§Β°β•žβœΏβ• 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 INSTAGRAM: @aziemasira Komen Kongsi 3 hari lalu Nisa Syakirah profile icon Nisa Syakirah Dreaming of becoming a parent JAWAPAN : 20 Produk keluaran tungbayee ni sangat memudahkan ibu bapa.Apatah lagi zaman yang serba moden tpi amalan tradisional tidak dilupakan..jadi ibu-ibu moden tidak risau untuk berpantang dengan cara lama lgi..ini kerana produk tungbayee telah menyediakan pelbagai produk moden tpi masih mengekalkan adat tradisi orang dulu-dulu. Produk ini juga sesuai untuk first mom yg tidak tahu cara untuk berpantang dan ia sangat memudahkan. Apatah lagi jika first mom ini berpantang seorang diri,ia sangat membantu untui memudahkan ibu-ibu diluar sana Baca lagi Komen Kongsi 4 hari lalu Azie Masira profile icon Azie Masira Pregnant mommy 𝗝𝗔π—ͺ𝗔𝗣𝗔𝗑 : 20 5+10+10 = 25 5+5+5 = 15 5+5+10 = 20 βœ… πƒπŽππ„ 𝐀𝐋𝐋 𝐒𝐓𝐄𝐏 β—‰β€Ώβ—‰ ❛❛SEMOGA ADA REZEKI SAYA, IBU YANG BAKAL SERAH DIRI UNTUK CEASER 5MINGGU SAHAJA LAGI❜❜ β•βœΏβ•‘Β°βœ§ π“π„π‘πˆπŒπ€ πŠπ€π’πˆπ‡ βœ§Β°β•žβœΏβ• 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 INSTAGRAM: @aziemasira Baca lagi Komen Kongsi 4 hari lalu Miza Abdul Karim profile icon Miza Abdul Karim Hoping for a child jawapan nya adalah 20.. Tungbayee ada untuk memudahkan bagi para ibu selepas bersalin.Terima kasih Tungbayee dan theAsianparent ajuran kuiz ini untuk memberi peluang saya serta para ibu yang lain merasa kehebatan produk daripada Tungbayee..Saya akan memanfaatkan untuk kegunaan selepas saya bersalin anak kedua pada tahun depan..semoga ada rezeki saya dengan anak saya… Baca lagi Komen Kongsi 18 jam lalu Sherry Ryta profile icon Sherry Ryta Hoping for a child jawapan saya 100 tungbayee bukan sekadar produk berpantang tetapi ia juga lebih kepada proses mendidik masyarakat untuk berpantang secara mandiri .. manakala the Asianparent memperingatkan kita tentang hari kehamilan dan memberi info yang jel Hi πŸ‘‹ jawapan yang tepat adalah = 20 5 + 10 + 10 = 25 5 + 5 + 5 = 15 5 + 5 + 10 =20 hi semua , saya nak share sedikit tentang Tungbayee 😍 tahukah anda Tungbayee bukan sekadar produk berpantang . Ia lebih kepada proses mendidik masyarakat bahawa berpantang ini mudah untuk dibuat πŸ€— pelbagai alatan mudah telah Tungbayee jual , seperti Set penjagaan natural berpantang merangkumi mandian herba ibu, tungku herba ibu, tungku batu sungai, Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Tungbayee boleh follow & like di page instagram : Tungbayee facebook: Tungbayee tiktok : Tungbayeehq_official Terima kasih Tungbayee πŸ€— kerana memudahkan para ibu yang bakal bersalin dengan menjual kemudahan yang Hebat ! kini lebih mudah untuk para ibu & anak berpantang dengan Tungbayee 😍 Saya berbesar hati & amat bangga dengan Tungbayee kerana mengadakan peraduan seperti iniπŸ₯° maka lebih banyak para ibu mengetahui sedikit sebanyak tentang Tungbayee ini😍 semoga saya & bakal anak bertuah untuk memenangi peraduan hebat ini❀️ Working mom with 2 beautiful daughters and another baby girl otw done followβœ… @theasianparent_mu

Baca lagi

Hi πŸ‘‹ jawapan yang tepat adalah = 20 5 + 10 + 10 = 25 5 + 5 + 5 = 15 5 + 5 + 10 =20 hi korang , saya nak share sedikit tentang Tungbayee 😍 tahukah anda Tungbayee bukan sekadar produk berpantang . Ia lebih kepada proses mendidik masyarakat bahawa berpantang ini mudah untuk dibuat πŸ€— pelbagai alatan mudah telah Tungbayee jual , seperti Set penjagaan natural berpantang merangkumi mandian herba ibu, tungku herba ibu, tungku batu sungai, untuk mengetahui lebih lanjut tentang Tungbayee boleh follow & like di page instagram : Tungbayee facebook: Tungbayee tiktok : Tungbayeehq_official Terima kasih Tungbayee πŸ€— kerana memudahkan para ibu yang bakal bersalin dengan menjual kemudahan yang Hebat ! kini lebih mudah untuk para ibu & anak berpantang dengan Tungbayee 😍 saya berbesar hati & amat Bangga dengan Tungbayee kerana mengadakan peraduan seperti iniπŸ₯° maka lebih banyak para ibu mengetahui sedikit sebanyak tentang Tungbayee ini😍 semoga saya & bakal anak bertuah untuk memenangi peraduan hebat ini❀️ done followβœ… @theasianparent_mu @tungbayee

Baca lagi

Hi πŸ‘‹ jawapan yang tepat adalah = 20 5 + 10 + 10 = 25 5 + 5 + 5 = 15 5 + 5 + 10 =20 hi korang , saya nak share sedikit tentang Tungbayee 😍 tahukah anda Tungbayee bukan sekadar produk berpantang . Ia lebih kepada proses mendidik masyarakat bahawa berpantang ini mudah untuk dibuat πŸ€— pelbagai alatan mudah telah Tungbayee jual , seperti Set penjagaan natural berpantang merangkumi mandian herba ibu, tungku herba ibu, tungku batu sungai, untuk mengetahui lebih lanjut tentang Tungbayee boleh follow & like di page instagram : Tungbayee facebook: Tungbayee tiktok : Tungbayeehq_official Terima kasih Tungbayee πŸ€— kerana memudahkan para ibu yang bakal bersalin dengan menjual kemudahan yang Hebat ! kini lebih mudah untuk para ibu & anak berpantang dengan Tungbayee 😍 saya berbesar hati & amat Bangga dengan Tungbayee kerana mengadakan peraduan seperti iniπŸ₯° maka lebih banyak para ibu mengetahui sedikit sebanyak tentang Tungbayee ini😍 semoga saya & bakal anak bertuh untuk memenangi peraduan hebat ini❀️ done followβœ… @theasianparent_mu @tungbayee

Baca lagi

Jawapan saya : 20 Tungbayee adalah brand yg amat memudahkan buat para2 ibu berpantang dan selamat . Memandangkan ada yang berpantang secara sendirian , ianya sangat memudahkan . Saya pengguna tungbayee dari first baby , now nak masuk no 2 pun still cari Tungbayee juga . Anak saya yg first mengalami hernia , since dpt tahu preggy baby boy memang standby tungku baby bersama burner tanah liat . Alhamdulillah 2x kini anak saya dah berusia 2 tahun , penyakit hernia pun dah tak ada dan tak perlu jumpa pakar lagi di hospital berkat rajin tuam anak menggunakan tungku tersebut 🀲🏻❀️ Semoga saya dan baby no2 ada rezeki untuk menang contest tersebut 🀲🏻 . Masa first baby pun saya ada join juga tapi tak ada rezeki .

Baca lagi

JAWAPAN : 20 Produk keluaran tungbayee ni sangat memudahkan ibu bapa.Apatah lagi zaman yang serba moden tpi amalan tradisional tidak dilupakan..jadi ibu-ibu moden tidak risau untuk berpantang dengan cara lama lgi..ini kerana produk tungbayee telah menyediakan pelbagai produk moden tpi masih mengekalkan adat tradisi orang dulu-dulu. Produk ini juga sesuai untuk first mom yg tidak tahu cara untuk berpantang dan ia sangat memudahkan. Apatah lagi jika first mom ini berpantang seorang diri,ia sangat membantu untui memudahkan ibu-ibu diluar sana

Baca lagi

Jawapannya = 20 Terima kasih Tungbayee buat penyertaan macam ni. Mcm saya first mom sikit sikit dapat ilmu pasal lepas berpantang nanti. Sambil cari jawapan saya jugak dapat belajar apa barangan yang kita perlu lepas berpantang untuk ibu dan jugak bayi. Tungbayee jugak memberikan kemudahan kepada ibu-ibu berpantang sendiri secara tradisional cuma dimodernkan sedikit untuk memudahkan para para ibu πŸ₯° Semoga dapat rezeki menang contest dari Tungbayee, Thankyou Tungbayee πŸ₯°β€οΈ

Baca lagi

Jawapan : 20 5+10+10 = 25 5+5+5 = 15 5+5+10 = 20 DONE FOLLOWβœ… @theasianparent , @tungbayee Tungbayee ini memudahkan para ibu selepas bersalin. Terima kasih Tungbayee & TheAsianParent buat kuiz seperti ini kerana memberi peluang pada saya & ibu lain merasa kehebatan produk dari Tungbayee ini. Terima kasih juga pada TheAsianParent sebab wujudkan apps ini, ia sangat membantu sayu lagi2 saya first mom untuk pantau perkembangan bayi sebelum & selepas lahir. Ig : yuyuyoona02

Baca lagi

Hai theAsianparent & Tungbayee ❀️ Jawapan bagi soalan ni adalah : 20 Tungbayee ada untuk memudahkan bagi para ibu selepas bersalin.Terima kasih Tungbayee dan theAsianparent ajuran kuiz ini untuk memberi peluang saya serta para ibu yang lain merasa kehebatan produk daripada Tungbayee..Saya akan memanfaatkan untuk kegunaan selepas saya bersalin sebagai pertama kali pada tahun depan..semoga ada rezeki saya dengan anak saya… Terima kasih ❀️

Baca lagi
3mo ago

Hai Tunbbayer dan the Asianparent! Jawapan bagi soalan tersebut adalah :20 Tungku Tungbayer adalah 5 dan bentuk logo TheAsianparent adalah 10 . Done follow:@theasianparent @tungbayee Instagram: @amyra867

Jawapan bagi soalan ini adalah : 20 Tungbayee ada untuk memudahkan bagi semua para ibu selepas bersalin . Terima kasih Tungbayee & theAsianparent atas anjuran kuiz ini untuk memberi peluang kepada saya dapat merasa kehebatan produk daripada Tungbayee … Saya akan memanfaatkan untuk kegunaan selepas saya bersalin sebagai first mommy to be untuk tahun hadapan .. Semoga ada rezeki untuk saya & bakal bayi sulung saya .. Terima kasih 🀍❀️

Baca lagi
TapFluencer

Jawapanya adalah 20 Saya dengan yakin dan pasti kerana gambar yang diberi bernilai 5 manakala love sebagai simbol theAsiaparent bernilai 10. 5+10+10 = 25 5+5+5 = 15 5+5+10 = 20 Semoga ada rezeki saya dan anak saya. Terima kasih memberi peluang kepada kami ibu-ibu untuk mengenal pelbagai produk untuk kegunaan anak-anak pada masa yang sama memudahkan kerja kami sebagai ibu dan suri rumah. Terima kasih theAsiaparent ❀️❀️❀️

Baca lagi