Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
294 Balas

Cari Kepingan Yang Betul ! Jawapan : 1 Semoga ada rezeki saya dan family kecil saya. Saya sudah survey harga utk sesi fotografi memang harga agak mahal. Kalau saya menang gambar family portrait nie saya akan abadikan di dalam rumah saya utk pertama kalinya ?? Ig : @norsafinah_