Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
294 Balas

Jawapan = no 1 Alhamdulilah selesai menjawab moga terselit rezeki buat anak saya..In Sha Allah jika tertulis rezeki untuk keluarga kecil saya pasti tidak kemana.. Jika ni bukan rezeki saya sekeluarga mungkin datang rezeki yang lain.. saya mampu berusaha dan mencuba yang lain serahkan dekat allah and tawakkal.. آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ semoga dipermudahkan rezeki saya sekeluarga ❤️