Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
294 Balas

JAWAPAN NO 1 Semoga ada rezeki untuk keluarga kecil saya bergambar di Teddy 22 Lifestyle Studio. Excited sangat jika terpilih dalam peraduan ni. Apa pun percaya pada rezeki kerana rezeki tak pernah salah alamat. Tq the Asian Parent Malaysia sebab banyak sangat buat peraduan yg bagus2.