bersalin normal

assalamualaikum..alhamdulillah syukur lahirkan baby girl 6hb lepas secara normal tanpa sempat nak induce. baby dengar cakap umi nak keluar cepat. sakit construction pun sekejap saja. masuk labor room baru pukul 8.40 am baru 3cm. pukul 11.03 dah bersalin. rezki bsalin senang.sy doakan bakal mommy pun senang besalin amin...

12 Balas

Tahniah sis. Alhamdulillah Rezeki sis beranak senang. Doakan sy dapat rezeki anak cepat2 ye ❤️

Alhamdulillah tahniah dear. Selamat berpantang, take care ye 😘

waalaikumussalam..alhamdulillah..tahniah mommy!

Amiinn.. Congratulations mommy! 🎉🎉💖

Alhamdulillah.thniah.slmt berpantang❤❤

Ada apa2 tips tak sis? Due date sy Ahad ni 😁

5y ago

Take care nd thik positf sis❤❤

Tahniah sis.. InsyaAllah.. amin..

waa..syukurlah.. tahniah mommy..

Congratulations!! 🥰🥰