Selamat bepantang dearself

Alhamdulillah terima kasih mendoakan ♥️ semoga allah mmbls sgala jasa kamu , amin. Saya dah selamat bersalin dgn baby overdue 3hari hehe alhamdulillah tak induce takda koyakan, syukur. Saya doakan mommy yg tengah menunggu nak bersalin dpermudahkan apapun redha dri suami penting🥹🥹

4 Balas

betul sis..mse sy nk g medan perang sy mintak maaf pada suami sungguh2..sedih time tu,sbb sy fikir klo la sy bersalin niy umur tak panjang sy harap suami jaga ank2 sy sebaik mungkin..itu la harapan sy pada suami sy..dan memaafkan sy semua kesalahan sy sebesar kuman sekali pon .. bila teringat itu la kenangan yg x kn kita lupakan..

1y ago

Ya sis. Seorang ibu tu klu kalau d bagi pilihan kan biar ja kita yg takda jgn baby ada papaah sis. Alhamdulillah semoga kita dan baby sihat waalfiat bersama-sama😙

alhamdulillah tahniah puan .mg bby mmbsr dgn sihatnya dan mnjd ank soleh/solehah buat mak ayah..slmt brpantang😉✌🏻

alhamdulillah tahniah.. selamat berpantang 😊

Terima kasih mommies♥️♥️