Baby Girl

Syukur alhamdulillah.. Selamat bersalin baby girl pd 25/12/2019 jam 11.18 am secara normal.. Berat baby 3.4 kg.. Tp baby kena masuk nicu sekejap sbb nafas berbunyi n laju skit.. Kena pkai oksigen n check paru2 takut ada jangkitan kuman.. Doakan baby sy xde pape ye mommies smua?

34 Balas

Syukur Alhamdulillah dan Tahniah, selamat berpantang mommy, sy doakan baby dan mommy dikurniakan kesihatan terbaik dan dipermudahkan semua urusan 🤲🏻 💖☺️

Jgn risau insyaallah ank awk ok. Baby kita pun besar mcm baby awk. Deliver normal tp masuk nicu kes mcm awk.

4y ago

Nk tnye. Sy pn bru beranak. Bru kua wad. Baby xde plak kena thn wad. Tp kt ruma ni rse mcm nafas dia berbunyi la.. Knpe ye..

Semoga baby cepat sembuh, ibu pun cepat sembuh dan keluar wad. Semoga dioermudahkan sis

Thniah sis, slamat brpantang. Smoga bby sis dlm keadaan yg sihat sejahtera

Alhamdulillah tahniah. Semoga dipermudahkan. Semoga baby sis cepat stabil

Alhamdulillah. Tahniah sis. Moga sis & baby sihat walafiat. Aamiinnn3.

Alhamdulillah. Tahniah mommy. Semoga baby sihat & selamat berpantang

Alhamdulillah..tahniah puan dan semoga dpermudahkan segala urusan

Alhamdulillah tahniah sis . Semoga semuanya dipermudahkan

Tahniah..smoga baby cpt sembuh dan dipermudahkan urusan..