Pengalaman bersalin anak pertama..

Kena induce gdm on diet. Induce pertama tak sakit, induce belon tak sakit. Belon jatuh bukaan 3cm masuk labor room 11 malam. Drip sakit sikit.. Baby luar pukul 1am..alhamdulillah bersalin normal.. Nak beranak lg hehehe.husband teman die kata mudahnya beranak.. kt labor room Macam2 bunyi org menjerit. #firstmom

1 Balas

Alhamdulillah rezeki. Saya pun induce tapi memang lain macam lah rasa nya. Pengalaman masing² yang penting ibu dan anak selamat

1y ago

Ada setengah org tak rasa sakit.