Mommy to be❤️

Assalamualaikum mommy mommy. Doakan saya dapat zuriat juga yea☺️ Minggu lepas saya dapat rasakan jadi ibu hamil. Gembira yang tak terkata ☺️ tapi Allah pinjamkan 7 minggu tepat dalam rahim. Allah perancang yang terbaik. Semalam keguguran? mungkin Allah nak bagi yang terbaik. Doakan saya yea mommies mommies. Moga doa mommies mommies diperkenankan?

25 Balas

Insyaallah sis... Semoga ade rezeki sis lagi selepas nie.. Bnyakkan berdoa ya sis..