Awal kehamilan

Assalamualaikum dan selamat pagi mommies ♥️ Xdapat digambarkan perasaan sy dan suami pagi ni... Tiada ungkapan yg mampu kami ucapkan selain Alhamdulillah, tangisan tanda bersyukur dan gembira kepada Allah swt. Penantian hampir 5tahun, akhirnya harini 1/10/2020 terjawab doa kami. Lewat period 10hari, Doakan kandungan sy selamat dan dipelihara sepanjang hayatnya.. sy doakan semua TTCian dikurniakan zuriat xlama lagi. Aamiin ya Allah

Awal kehamilan
32 Balas

aaminn..aaminn allahumma aaminn..semoga ibu dgn anak dlm.kndungan sentiasa dlm lindungan allah s.w.t..shingga saat kelahiran..bakal ibu sntiasa jaga diri..jaga pemakanan..emosi..kurangkn xtvt berat. bnykkan berehat..

alhamdulillah..tahniah sis..jaga diri ye..mkn yg berkhasiat..elak kerja berat...sy sepatutnye due date 1/10...hari ni..tp baby seronok lagi dlm perot..doakan sy semoga mudah bersalin anak pertama ni..aamiin. #40w2d

thniah sis...doakan sy dan suami jgk...hr ni delay 8hr dh...prut slalu mgeras..pnggang slalu ngilu...smoge rzki sy dan suami utk bln oktober nie n bln kelahiran sy....😍😍

Alhmdulillah.. syukur.. thniah sis.. jga diri baik2.. elakkn angkat atau bt bnda2 berat... rehat byk2.. manjakan diri d awl kehamilan utk kbaikkn diri dan bby..

alhamdulillah ya Mujib. tahniah puan dan suami. semoga diberikan keselamatan dan kelancaran hingga hari melahirkan. doakan kami juga ya :)

alhamdulillah tahniah..saya pun former ttc jgk, 6tahun berkahwin, skrg dh dpt sorang..doakan semoga saya dpt sorang lagi ye hehe..

alhamdulillah. sama ngan saya. 5 tahun jugak. baru masuk 8 minggu. jaga diri. moga dpermudahkan urusan sepanjang kehamilan

Alhamdullilah. tahniah sis. Semoga allah permudahkan urusan sis. Insyaallah. Amin. Tarikh birthday saya tu 😍

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Jaga diri yaa. Semoga diprmudahkan segala urusan dan doakan saya juga yaa..

Alhamdulillah, tahniah awak. jaga diri dan kandungan baik-baik ye 🙂