Mommy to be❤️

Assalamualaikum mommy mommy. Doakan saya dapat zuriat juga yea☺️ Minggu lepas saya dapat rasakan jadi ibu hamil. Gembira yang tak terkata ☺️ tapi Allah pinjamkan 7 minggu tepat dalam rahim. Allah perancang yang terbaik. Semalam keguguran? mungkin Allah nak bagi yang terbaik. Doakan saya yea mommies mommies. Moga doa mommies mommies diperkenankan?

25 Balas

insyaallah... sye pon keguguran jugak dulu. lepas 7bulan Allah beri rzki hamil skali lagi, 7minggu darah bru membentuk, law nk pntng dlm 14 hri ok laa.. tapi jgn lasak2 atau angkat brg berat, bhya taw.. nati try mkn folic acid taw.. semoga dpt new baby cepat2

5y ago

so kesimpulan kat sini law darah kua titik2 warne coklat tu menandakan kite mybe pregy. cepat2 g klinik buat upt test law lewat period, atau mase period tu kua darah coklat tapi xbnyak pon.

InsyaAllah Amin.. Saya doakan sis dapat Zuriat sampai cukup nak buat team bola. Hehe, InsyaAllah ya. Mudah mudahan Allah permudahkan segala urusan sis sekeluarga. Allah knws best. Percaya pada Tuhan ♥️

In Shaa Allah ada rezeki sis nanti. Sis terus kuat ya ❤️ Saya dulu gugur 6wk. Lepas tu bila ada rezeki mengandung lagi, terus saya bubuh nama Rezqi hehe alhamdulillah anak terbaik yg Allah bg 😊

5y ago

Wow sedapnya nama🥰 nanti ada baby lagi pun saya nak buh nama rezqi jugak lah🥰 Aamiin Allahumma Aamiin. Sis doakan saya yea🥰

Allahuakbar.. moga sis kuat. Jangan buruk sangka dengan perancangan Allah. Allah nak bagi pada Masa terbaik pd Masa hadapan. InsyaAllah.

Innalillhi wainna ilaihi raji'un.. In sha allah Semoga lepas ni rzeki baby untuk sis dapat cepat dan sihat walafiat .. Aamiin..

semoga mommy terus kuat ye . jangan putus asa . inshaa allah ada rezeki lagi . moga mommy dikurniakan zuriat lagi ye amin amin 😉.

5y ago

Aamiin Allahumma Aamiin.. semoga diperkenankan doa puan. Terima kasih🥰

InsyaAllah..stay strong sis..At least bersyukur sbb ade y dh tunggu sis dkt sana nnt..Alhamdulillah..anak2 syurga😘

5y ago

Alhamdulillah 🥰 Aamiin Allahumma Aamiin, semoga saya pun dapat berkasih sayang dengan dia nanti dekat sana🥰. Sis Doakan saya yea🥰

In sha Allah sis.. Semoga Allah mengurniakan rezeki baby kpd sis. Setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya.

5y ago

Aamiin Allahumma Aamiin 😊 sis doakan saya yea😊🥰

Waalaikumsalam. Smoga sis tabah dan sabar ya. Semoga dipermudahkan sis utk dpt zuriat. Aamiin...

Insyaallah sis... Semoga ade rezeki sis lagi selepas nie.. Bnyakkan berdoa ya sis..