Mommy to be❤️

Assalamualaikum mommy mommy. Doakan saya dapat zuriat juga yea☺️ Minggu lepas saya dapat rasakan jadi ibu hamil. Gembira yang tak terkata ☺️ tapi Allah pinjamkan 7 minggu tepat dalam rahim. Allah perancang yang terbaik. Semalam keguguran? mungkin Allah nak bagi yang terbaik. Doakan saya yea mommies mommies. Moga doa mommies mommies diperkenankan?

25 Balas

Inshaa Allah perancangan Tuhan tu lebih indah. Percaya :) Mana tahu lepas ni twin 😍

5y ago

Aamiin Allahumma Aamiin 😊. Semoga Allah perkenankan doa sis😊 harap twin yea lepas ni🥰

Ikhlaskan,,, Allah lebih sayang dia,,, semoga bunda cepat dapat balik ya,

5y ago

Aamiin Allahumma Aamiin 😊 doakan saya yea 🥰 Terima kasih

Allahumma aamiin.... Semoga beroleh kembar plk... Huhu

5y ago

Aamiin Allahumma Aamiin. Semoga dapat twins lepas ni😍😍 sis doakan yea☺️

Aamiin moga lepas ne ada rezki buat sis dan suami

Waalaikumussalam... smoga awk dimurahkan rezki..

Aameennn .. smoga Allah perkenankan doa sis . 😚

5y ago

Aamiin Allahumma Aamiin 😊 sis Doakan saya yea 🥰

Be strong,in Shaa Allah ade rezeki lg sis

Insya allah nex time ada rezky...☺️

5y ago

Insya allah....🥰

In Shaa Allah sis 😍

Amin . Semoga murah rezeki zuriat

5y ago

Aamiin Allahumma Aamiin.. semoga diperkenankan doa puan. Terima kasih yea 🥰