plan to preggy

Doakan sy, sy plan utk preggy semula slps keguguran awl bulan 8... Moga slh satu doa drpd momies di angkat Allah. Amin..

6 Balas

Sy pon gugr bln 8 hritu, tk thu plk prgnt angkt bert tut tut turn drh gugur. Alhmdulilh dh sebln lebih xperiod. Lekat blik. Doakan sy slmat smpai brslin. Amin.

Amin.. Mudah2an cpt lekat.. Sy pon ggur awal bln 4 msa tu 8week x mnjdi.. Bln 7 dh pregnant blk.. 💕 Moga kli ni slmt smpai bersalin.. 🤗

5y ago

Amin... 🤲

Amin. Semoga diberi rezeki untuk sis. Doakan saya juga ye. InsyaAllah Allah anugerahkan yg lebih istimewa.

aminnn... sy pun gugur bulan8 haritu 8week .. skrng dah lekat lg 4week

In sya Allah. Sy doakn Allah ganti bby baru nanti. Aamiin 🤗

aminn . sllu lepas gugur cepat lekat

5y ago

InshaAllah.. Amin amin...