Doakan saya dan suami dikurniakan rezeki zuriat ❤️

Assalamualaikum hai semua mommies and mommies to be. Doakan saya dan suami dikurniakan rezeki zuriat dalam masa terdekat ye ? Kami dah kawin 1 tahun lebih dah tapi masih belum ada tanda tanda mengandung ? Semoga Allah murahkan rezeki zuriat buat kami suami isteri ❤️ dan semoga Allah murahkan juga rezeki mommies2 semua yang mendoakan kami ? in shaa Allah aaminn

9 Balas

sama la kita sis... semoga dkurniakn rezeki zuriat yg soleh solehah pnyejuk hati suami isteri.. aminn

semoga kita dkurniakn rezeki zuriat tahun ini... saya dah kawen 7 tahun belm ade rezeki lg

Waalaikumusalam.. aminn semoga ada rezeki buat sis n suami

semoga dipermudahkan rezeki..amin..

amiinn

Amen..

amin

Aamiin

Amin