Keguguran minggu ke 8

Assalamualaikum mummy semua, semalam Allah amik anak syurga saya, baru 2 bulan ada dlm rahim saya sekejap sangat Allah pinjamkan. Tapi saya redha. Saya doakan mummy semua selamat dan baby sihat sentiasa 🫶🏻🤍🥺💞 naknmintak tlg org kata doa seorg ibu mengandung n ibu ni makbul, doakan saya dapat pengganti zuriat secepatnya ya. 🤍

Keguguran minggu ke 8
7 Balas

Takpe, allah nak bagi kita pahala bersabar. Pantang elok2. Berurut, Jaga makan, lepas cycle period kedua boleh dah cuba balik insyaallah. Lepas gugur ni kita lagi subur. Yakin je tau.

Salam takziah .. Sabar yaa.. 🥺 Semoga Allah permudahkan semua nya... Sis kembali sihat walafiat dan dikurniakan zuriat yang sihat dan kuat.. Amin ya rabbal alamin 🤲

Takziah. Mudahan Allah gantikan kehilangan dan kesedihan dgn yg lebih baik drpd sisi-NYA

Salam takziah sis.. Lps ni ade rzeki lg tu insyaallah..

Takziah sis.. smoga Allah gantikan dgn yg lbh baik..

Maaf tanya , apa tnda2 sblm sis keguguran?

5mo ago

ada org kluar spotting , ada org cramp prut mnyucuk ada org jugak rsa cramp trlmpau + bleeding sbb tu klau dh sah hamil rsa perut mnyucuk cpt2 lh prgi hospital

takziah sis