Baby bump 17 weeks

Assalamualaikum mommies 🥰 Saye cuma ingin tahu .. normal ke kalau baru first time pregnant , baby bump tk nampak sangat ? Sebab saye dh 17week .. ramai tegur tk nampak baby bump ..

20 Balas

Normal siss, saya 22 weeks pun org perasan x perasan je tgh pregnant😅. Tp kalau pakai baju ketat dah nampak lah perutnya.

11mo ago

Sebabkan pakai baju besar je , orang yg terdekat bile jumpa mesti cakap tak nampak pon perut nye 😂 kadang-ii sampai tk tahu nak bagi jawapan ape 😂