Baby bump

Normal ke 12 weeks tk nampak lagi? 🥺

7 Balas

Soalan ni biasa kluar.. 12w mmg xkn nmpk lgi.. Even yang dah 20w pon ade yang tanya normal or x.. Actually x perlu risau bab baby bump..Allah dah bg rezeki baby tu sihat dalam rahim tu pon dah cukup sebenarnya.. 😊

Ank first mmng lmbat sikit nk nmpak baby bumps .. saya sekarang 10 week ank kedua haa amik ko dh nmpak😂

Normal tu awk, size perut kita tak sama, ada yg dah nampak, ada yg belum nampak 🥰 jgn risau ok.

normal, tambah² anak pertama dan badan jenis kecik

Normal ja kalau anak 1st. Sy anak 3 mcm 5 bulan🤣

normal je... baru 12 week kan xD 😍

Normal je, tunggu bbrp mggu lg☺️