Baby Bump??

hi Mommy sekalian, brapa weeks ye boleh nampak baby bump? sy dh pregnant 15weeks anak pertama tapi x nampak lagi baby bump.

39 Balas

ikut bdan jgk sis..tmbah klu nak sulung mmg lmbt ckit..nnt ank next cpt je nmpk..cam sy ank sulung 5bln camtu br nmpk bby bump ckit..ank no.2 ngn no.3 ni 3bln dh nmpk dh..skrng dh msuk 5bln bby bump bsar cam 7bln dh 😂😂

8week dh mcm 4bln..sbb xpreggy pn mmg buncit..dh preggy lg buncit..sabo jela..siap kne perli lg bdn mngembang tp xkesah pn jnji baby sihat..xkn la nk diet pulak kn..hehe..😅

Sy dh 5 bln (21 weeks) ni skg pn blum nmpk sngt baby bump. Ble scan n cek sme ok je,rahim pn dh naek ikut yg spttnye. Klo sy pkai bj yg kcik sket br la nmpk sket prut sy ni..hehe

Saya before pregnant, agak buncit.. Tapi sekarang dah 6 bulan.. Still xnmpak baby bump lagi.. Buncit mcam biasa jaa. Tapi scan, baby makin besar.. Huhuhu

sy dh nk 7 bulan pn org duk tgur xnmpk perut cm ngndung. 😄 biasa first baby ni 7/8 bln bru nmpk. ikt bdan jgk. ad yg cpt yg lmbt. xpe, jnji baby sihat.

doc cakap tunggu 20 minggu baru nampak.. sy baru lepas jumpa doc cakap rasa mcm perut sy kecik. doc cek tgk.. dia cakap normal tu.. hahahaha.. #14weeks.

Ikut badan sis. Ada yg jenis cepat nampak, ada yg x. Mcm saya, dh tujuh bulan baru lah nampak. Itu pun org tegur, perut kecil 😂

Ikut badan. Selalunya pregnant first mmg lmbat nmpak. Baby pun kecik lg.. Don't worry. 6 bulan ke atas baru nmpak.

Saya badan berisi, so 17 week baru nampak perut. Sekarang dah 22 week lagi nampak. Anak first jugak

1st pregnancu slalunye lmbat npk baby bump..next pregnancy seawal 3 bulan pun dah boleh npk