sorok baby bump

#pleasehelp #firstbaby macam mana ya nak hide baby bump? especially kalau dah 3rd trimester. sekarang 2nd trimester, tk nampak sangat baby bump tu sebab saya jenis kurus 🥰 kalau boleh 3rd trimester pun nak hide baby bump tu hehe. Ada tips tak ye?

3 Balas

Maaf sis tapi kenapa nak hide? Pakai je baju besar sampai bersalin cumanya kalau dah masuk 3rd trimester pakai baju longgar still boleh nampak sebab dah membesar perut.

pkai baju besar je. klu msih nmpk juga normal la tu nma pun prgnnt 😅

pkai bju besar Jenis kain berat

2y ago

Oo nanti saya cuba, thank you sis