Baby bump 17 weeks

Assalamualaikum mommies 🥰 Saye cuma ingin tahu .. normal ke kalau baru first time pregnant , baby bump tk nampak sangat ? Sebab saye dh 17week .. ramai tegur tk nampak baby bump ..

20 Balas

Normal siss, saya 22 weeks pun org perasan x perasan je tgh pregnant😅. Tp kalau pakai baju ketat dah nampak lah perutnya.

11mo ago

Sebabkan pakai baju besar je , orang yg terdekat bile jumpa mesti cakap tak nampak pon perut nye 😂 kadang-ii sampai tk tahu nak bagi jawapan ape 😂

waalaikumslm. normal awak. kadang kalau abdomen tinggi baby bump tak perasan pun even da 3rd semester. no worries mom🙂

Normal sis..yg dah nak bersalin pun kadang tak nampak sgt baby bump dia..baby bump tak penting yg penting baby sihat..

saya dah 3rd trimester pun org kata tak nampak bump awak. semua ni ikut badan. asalkan baby sihat ok

Normal je. Saya dulu 20w baru nampak baby bump. Now dah 39w. Besorrr baby bump nye 😅

11mo ago

Take care yaaa mami and baby 🥰

Saya 19minggu pun mcm nmpak tk nampk, sebabnya mmg sbelum pregnant tk brapa buncit

sy 16 weeks,lum nmkp baby bump age,perut buncit adalah,yg penting baby sihat sis

normal sis...sya dekat 9 bulan baru nmpk...sbb sya suka pkai baju besar...

sy pun sama,sy 16 weeks...tp baby bum0 xnmpk ...

1st baby normal je..tunggu 7bulan ke atas..