Jom kongsikan perkembangan anak anda bersama!

Anak-anak ibu sudah berapa tahun ya?🥰 Mesti waktu dia baru lahir, kita berharap anak kita membesar cepat🤭 Tapi bila anak dah membesar, kita teringin seolah-olah waktu itu berhenti kerana terlalu cepat anak kita membesar kan😟 Jom jadikan hari ini satu lagi kenangan anda bersama tersayang😘 Berapa umur anak anda dan apa yang dia sudah pandai lakukan ya😍

Jom kongsikan perkembangan anak anda bersama!
49 Balas

1tahun 4 bulan - baru pandai berlari .. memanjat sana sini dah advnce sgt dh smua brg blh buat dia extend jadi tggi dia guna pakai untuk memanjat capai amik brg dr tmpt tggi😅😅✌jenuh nk kejar n jaga... ..lepas tu dh pndai mrh..dh pndai merajuk😅😂😂✌br pndai beremosi..n br pndai nangis..ms bby snyap je..dh bsr ni br bljr menangis...pstu kejap je nangis..dh gelak...kalau x buat sesi geli2 bg dia gelak..start la menangis xtentu psl..sedih bebeno..nk2 time kita bz msk..time tula dia ajak bergurau..😂😂dan dlm ms sm sibuk belajar bercakap...laju pula ckp nye..bila mak tak paham apa butir dia cakap..dia mrh😂😂hahadeii

Baru umur 1 bulan lbih...dh pndai buat ragam dy, menangis kuat2 untk mntk org angkat dy...kdg lmbt bgi nyusu pon dy mrah, smbil nyusu tu smbil mlotnye membebel ek ek ek...😅😅😅 Xtau la ap yg dibebel kn tu...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

3bulan 27hari da pandai niarap , angkat bontot , da jadi jam kol8 da bunyii ajak mainn . da pandai agah orangg . bilee try duduk sandar at kite , da pandai angkat badan sendiri nak duduk . sedara mara semuaa geram sebab baru bapee bulan da pandai itu ini .

Anak 1st, 10/10 ni genap 3 bulan tapi mcm dah besar sangat laa 😅 nk nyusu badan sambil dodoi berjalan2, jenuh nak oii 🤣bila angkat nk dudukkan tak mahu, nak berdiri terus mcm kaki dah kuat sgt laa tuu 🥴 pastu kuat bebel 😅

yg paling kecil, bulan 11 ni masuk 3thn, tp gayak mcm kakak abgnya yg umur 6thn 😆.. skrg tunggu hari, due 17/10/2020, hrp2 awal bersalin mcm kakak2 abgnya.. & dipermudahkan segala nya.. aamiin

Alhamdulillah 2 tahun 3 bulan....byk daaa pndaiii...cpt dy dari mama diaa skrg 😂😂😂 mama xlarat sudahhh dgn bby lagi...siap kena buli ada laaa 😎😎

baru masuk 3 bulan. bila kita baringkan, usaha dia nk angkat kepala la, pusingkan badan nk ngiring..haihh membesar dgn sihat n kuat ye

4 bulan dah pandai meniarap tapi x pandai nk pusing bdan lak.. dan mulut skrg asyik duk bebel bhsa dia je.. hahaha

7 bulan ,bru nak bljr duduk..da pandai bgnkan mmy dan dadynya setiap jm 5 pgi dgn menampar muka😂😂😂

7bln 10 hari. .br pndai mmgensot ke dpn. .🤭. .gg otw 2 btang bhgian bwh. .da stat bsing2. .heheh