Jom kongsikan perkembangan anak anda bersama!

Anak-anak ibu sudah berapa tahun ya?🥰 Mesti waktu dia baru lahir, kita berharap anak kita membesar cepat🤭 Tapi bila anak dah membesar, kita teringin seolah-olah waktu itu berhenti kerana terlalu cepat anak kita membesar kan😟 Jom jadikan hari ini satu lagi kenangan anda bersama tersayang😘 Berapa umur anak anda dan apa yang dia sudah pandai lakukan ya😍

Jom kongsikan perkembangan anak anda bersama!
49 Balas

3bulan 27hari da pandai niarap , angkat bontot , da jadi jam kol8 da bunyii ajak mainn . da pandai agah orangg . bilee try duduk sandar at kite , da pandai angkat badan sendiri nak duduk . sedara mara semuaa geram sebab baru bapee bulan da pandai itu ini .