Bayi ibu sudah pandai buat apa tu😍

Jom kongsikan perkembangan bayi atau anak anda bersama kami🥰 Jadikan memori anda bersama lebih indah dengan menggunakan Pelekat/Bingkai kami yang tersedia di Photobooth👶 Kerana bila bayi anda sudah membesar, ini antara memori yang paling berharga tak akan dapat kita ulangi tau😉

Bayi ibu sudah pandai buat apa tu😍
18 Balas

hai saya adhwa 5 bulan 24 hari... saya dah boleh guling masuk bawah kerusi bwak slimut skali..

dh setahun 5 bulan..bz berlari dgn jayanya..dan memanjat dgn jayanye..😂😂😂✌ #TAPSupermoms

Meniarap dan mengensot. Dah angkat2 punggung macam nak merangkak tapi still learning.

4y ago

awww comelnya fasa ni😍

1 bulan 24 hari..mulut x berhenti berbunyi..tah apa yg dibebel..

hujung bln ni masuk 4bln..skrg pandai ajak kita sembang..haha

dah setahun sebulan dah pandai berjalan dan mulut petah.

bru 1 buln lebih. smlm tmuntah susu bnyk. sy pun panik..

4y ago

trima ksih.. sy yg lalai smpai baby jadi mcm tu..

tnggal sebulan lagi..pndai berjalan suda😆

Dah 1 tahun.. Dah pandai Jalan²...

hud dh berani menapak 😘😘