9weeks

Alhamdulillah,since yesterday. No more morning sickness ?

9 Balas

tp kena always checkup tau sis.. hilang morning sickness scra mengejut takut apa2 jd jgk.. biasa hilang morning sickness after 3 months kalau dri awal dh biasa kne mornig sickness.. bukan nak takutkn coz pregnancy sy sblm ni.. tibe2 morning sickness hilang rupenye sbb nk misscarriange.. nauzubillah.. always checkup tau..

5y ago

Insya allah..tq dear..dah check up weekend haritu..bby sht 😊

awl nya hilang.saya msh lg morning evning night sickness 😩 skrng dh msk 11 mggu. hppy for u sis.

yayy that's great! all the best for the rest of your pregnancy and delivery...

congrats . but im still having it . hard to get a night sleep

wahh bguslah alhamdulillah ..

Wow..syoknya👍

Yeay! Alhamdulillah 🤗

alhamdulillah....

Alhamdulillah..