9 weeks 1 day

Hi.. sy mengalami morning sickness yg sgt teruk start pada 7 weeks until 9 weeks .. tiba2 harini 9 weeks 1 day sy rasa lebih segar drpd biasa, Alhamdulillah no more muntah2 setakat ni cuma mual2 sahaja time gosok gigi.. normal ke masuk 9 weeks morning sickness hilang ?

1 Balas

normal sis. saya pun masuk 10 weeks dia hilang loya2. cuma rasa payau di lidah tak hilang2.

5mo ago

tak hilang lagi sis sy punya alahan.. dia mai waktu malam muntah2 tu.. main2 lah alahan ni 😒 sabor je lah