2nd trimester

Alhamdulillah..No more morning sickness..?

6 Balas

sy xmorning sickness tp evening.. time blik kje start.. omg.. awal. pregnancy xde msuk 9week start mual.. until now 16 week.. lemah sgt2 sbb smua bnda tolak.. but now blh dh mkn siket2 but not white rice...

5y ago

be strong mummy..😊

wah best nya sis. saya baru masuk 11w. masih lemah je badan. Bila nak berlalu morning sickness ni agak nya. Doakan saya ye 😊

5y ago

insyaAllah..smga dberi rzki boboy plak 😊

yay! congratulations. im in my 2nd tri and the mabuk comes back after 3 weeks without mabuk. hahaha...segalanya keluar balik.

5y ago

hehe...sy pn ade jgk time loya tu,,tp da bnyk berkrng drp 1st trimester..

Alhamdulillah.. Enjoy your 9 months journey Mommy🌈.. May Allah protect both of u..💜💜

5y ago

insyaAllah..aminn..😊

alhamdulillah best nyer...saya nk masuk 14w.masih ada loya2..hrp2 cepat2 hilang.😢

5y ago

sbr yer...mommy kna kuat..😊

Wowww....bestttt...

5y ago

😊 selera mkn pn bertmbh..